La CCBC participa a la 30a edició del Congrés de la FAUBAI a Belém do Pará

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 14 Maig 2019 / Sense comentaris

La Cambra de Comerç Brasil-Catalunya (CCBC) va estar present en l’última edició del congrés de la FAUBAI, associació dedicada a fomentar i facilitar la internacionalització de l’educació superior brasilera. En aquesta ocasió, el congrés es va celebrar a la ciutat de Belém do Pará. Van assistir més de 550 participants, la qual cosa va permetre al director executiu de la CCBC, Francesc Arbós, trobar-se amb les universitats brasileres pertanyents al Clúster Universitat-Empresa Brasil-Catalunya per avançar en el desenvolupament dels projectes oberts, així com proposar laseva adhesió a altres universitats brasileres que han mostrat interès en les nostres iniciatives.

La participació de la CCBC en aquest congrés es va saldar amb noves incorporacions i un ambiciós programa d’iniciatives que inclou un nou programa d’intercanvi d’alumnes entre Brasil i Catalunya, programes de pràctiques en empreses i la possibilitat de col·laborar en un projecte europeu de difusió de bones pràctiques.

Seguidament, Francesc Arbós es va traslladar a São Paulo per mantenir diverses trobades de preparació de la nostra propera missió al Brasil, que ens portarà als estats de São Paulo i Ceará entre el 10 i el 14 de juny. El director de l’CCBC va ser rebut a la seu del Govern de l’Estat de São Paulo per l’assessor especial del Secretari de Relacions Internacionals, ambaixador Affonso Massot, qui es va mostrar entusiasmat en rebre una delegació d’empresaris de la CCBC. També va rebre una calorosa acollida a la FIESP i a Fecomércio SP, principals patronals de l’estat, així com a la Prefeitura de São Paulo, on va estar reunit amb el Secretari de Relacions Internacionals, Luiz Álvaro Menezes, i amb alguns representants de SP Negócios.

Finalment, la ​CCBC va assistir a la presentació de la guia “Com fer negocis a Espanya”, organitzada per la
Câmara Espanhola de São Paulo en col·laboració amb la Cámara de Comercio Brasil-España.