Benvinguda a la nova Cònsol General del Brasil a Barcelona, Ambaixadora Ligia Maria Scherer

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 17 Maig 2019 / Sense comentaris

La CCBC va aprofitar la darrera reunió de Junta Directiva, celebrada el passat 15 de maig a l’Hotel Rivoli de Barcelona, per celebrar un dinar de benvinguda amb la nova Cònsol General de Brasil a Barcelona, Ambaixadora Ligia Maria Scherer. La trobada va servir per reafirmar el compromís de la CCBC amb el Brasil i perquè els socis presents presentessin les seves empreses i projectes. Per la seva banda, l’ambaixadora va agrair el treball realitzat per la CCBC en aquests anys i es va posar la seva disposició perquè la propera missió comercial al Brasil sigui tot un èxit.

La CCBC dóna una calorosa benvinguda a l’Ambaixadora i li desitja tots els èxits en el seu mandat.