Javier Mirallas, nomenat Oficial de l’Ordre de Rio Branco

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 20 setembre 2019 / Sense comentaris

El Govern del Brasil ha atorgat a Javier Mirallas seva distinció més important en l’àmbit de les relacions exteriors. Oferta pel Govern del Brasil des de 1963, l’Ordre de Rio Branco té per objectiu distingir serveis meritoris i virtuts cíviques, estimular la pràctica d’accions i fets dignes de menció en l’àmbit de les relacions exteriors. En aquesta ocasió la motivació és reconèixer la tasca de Javier Mirallas al capdavant d’una Cambra que ha permès potenciar les relacions econòmiques i culturals entre Espanya i el Brasil, amb especial atenció a l’activitat de les empreses catalanes en una de les deu majors economies del món .

La Cònsol General de Brasil a Barcelona, Ambaixadora Ligia Maria Scherer, ha lliurat la insígnia durant l’acte de celebració de la Diada Nacional del Brasil, organitzada pel propi Consolat i que va tenir lloc al Roca Gallery de Barcelona el passat 5 de setembre.