La CCBC obté finançament europeu per a un programa de mobilitat d’estudiants universitaris entre el Brasil i Catalunya

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 20 setembre 2019 / Sense comentaris

El projecte Erasmus KA 107 sol·licitat per la CCBC com a coordinador del Consorci GALLEDES, del qual formen part la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida, la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat Abat Oliba-CEU, ha obtingut finalment finançament de la Unió Europea per a realització d’una mobilitat entre Catalunya i el Brasil. El consorci és una iniciativa de la CCBC l’objectiu de promoure un programa de mobilitats d’estudis i pràctiques per a estudiants de les universitats membres del Consorci i de les universitats del Brasil en el qual participen empreses associades a la CCBC.

Aquest projecte contribuirà a intensificar les relacions entre les universitats d’ambdós països, a augmentar la competitivitat i ocupabilitat dels participants, i a estimular la innovació connectant els mons acadèmic i empresarial. En els propers mesos, els membres del consorci treballaran en el desenvolupament d’un programa que s’espera vagi creixent en els propers anys i que amplia l’espectre d’activitats de la CCBC, al situar-la com a gestor de projectes europeus en l’àmbit de l’educació superior.