Stefanini i Infinit ofereixen una nova trobada de la comissió de tecnologia per parlar de transformació digital

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 30 setembre 2019 / Sense comentaris
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Donant continuïtat al programa de trobades de la comissió, el 17 de setembre passat Stefanini, en col·laboració amb el seu soci Infinit i la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya (CCBC), va celebrar una jornada per explorar com la tecnologia pot ajudar a co-crear solucions conjuntament amb totes les àrees de negoci.

Aquest esmorzar digital, que va tenir lloc al Cercle Eqüestre de Barcelona, ​​va permetre abordar aquest tema d’enorme actualitat mitjançant un showcase de casos digitals, en què van participar Raúl Álvarez, responsable de la firma a Espanya, Bogdan Galusca i Giuliana Veronese, de l’oficina de Stefanini EMEA a Bucarest, i Alex Cernatescu, CEO d’Inifnit. A més, va permetre la participació dels assistents mitjançant un diàleg conjunt sobre com millorar l’experiència de l’usuari.

Durant la jornada va ser presentada una visió de l’estat de la transformació digital a Europa i Espanya basada en els recents estudis de Stefanini EMEA. Els assistents també van poder conèixer exemples de casos d’èxit i van rebre consells sobre com utilitzar la transformació digital per superar la bretxa entre tecnologia i altres disciplines.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.