Stefanini i Infinit ofereixen una nova trobada de la comissió de tecnologia per parlar de transformació digital

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 30 setembre 2019 / Sense comentaris

Donant continuïtat al programa de trobades de la comissió, el 17 de setembre passat Stefanini, en col·laboració amb el seu soci Infinit i la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya (CCBC), va celebrar una jornada per explorar com la tecnologia pot ajudar a co-crear solucions conjuntament amb totes les àrees de negoci.

Aquest esmorzar digital, que va tenir lloc al Cercle Eqüestre de Barcelona, ​​va permetre abordar aquest tema d’enorme actualitat mitjançant un showcase de casos digitals, en què van participar Raúl Álvarez, responsable de la firma a Espanya, Bogdan Galusca i Giuliana Veronese, de l’oficina de Stefanini EMEA a Bucarest, i Alex Cernatescu, CEO d’Inifnit. A més, va permetre la participació dels assistents mitjançant un diàleg conjunt sobre com millorar l’experiència de l’usuari.

Durant la jornada va ser presentada una visió de l’estat de la transformació digital a Europa i Espanya basada en els recents estudis de Stefanini EMEA. Els assistents també van poder conèixer exemples de casos d’èxit i van rebre consells sobre com utilitzar la transformació digital per superar la bretxa entre tecnologia i altres disciplines.