Gran èxit de la jornada Brasil-Espanya al Cercle Eqüestre

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 22 octubre 2019 / Sense comentaris

El passat 16 d’octubre, el Cercle Eqüestre va albergar una jornada sobre les relacions entre el Brasil i Espanya que va comptar amb la col·laboració de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya i amb l’assistència d’una nodrida representació de socis. Van donar la benvinguda el vicepresident del Cercle, Javier Añoveros, el president de la CCBC, Javier Mirallas, i la Cònsol General de Brasil a Barcelona, Ambaixadora Ligia Maria Scherer.

El programa de l’esdeveniment va comptar amb la participació de prestigiosos experts. El periodista brasiler William Waack i el director del Centre d’Estudis del Banc Santander, Antonio Cortina, van analitzar l’actualitat política i econòmica del país. Seguidament, es va celebrar un esmorzar jurídic per posar en coneixement dels assistents les novetats de la normativa legal en làmbit dels negocis. En paral·lel, es va realitzar una presentació del turisme al Brasil i una xerrada cultural sobre el candomblé. Després un dinar de networking, els assistents van gaudir d’una conferència sobre finançament com a palanca de creixement i de diverses taules rodones per analitzar oportunitats en energia, tecnologia, comerç i infraestructures.

L’esdeveniment va finalitzar amb un concert de música brasilera i un còctel per acomiadar els assistents.Aquesta jornada va comptar amb el patrocini de Banco Santander, Latam Airlines, Tap Portugal, Planes i Reus, Tota & Nel·lo, CI & T, Rocha i Barcellos, DSM i Royal Air Maroc, i amb el suport del Consolat General de Brasil a Barcelona, la CCBC, ICEX, Cambra de Comerç d’Espanya i S & E Partners. Va ser possible gràcies a la iniciatives de la seva organitzadora i impulsora principal, Andrea Martinelli, que va comptar amb la inestimable col·laboració de Sandra Rodriguero.