La Universitat de Barcelona i la CCBC presenten el projecte Càtedra UB-Brasil

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 04 novembre 2019 / Sense comentaris
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

El rector de la UB, Joan Elias, ha presidit aquest dimecres 30 d’octubre la presentació davant membres del món empresarial i cultural, així com investigadors de la universitat, el projecte de Càtedra UB-Brasil, una iniciativa conjunta de la UB i la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya (CCBC). L’acte ha comptat amb la participació de la Cònsol General del Brasil a Barcelona, Ambaixadora Ligia Maria Scherer, i el president de la CCBC, Javier Mirallas. Van presentar el contingut de la càtedra la doctora Bibiana Crespo, delegada del rector per a la internacionalització, qui serà la directora de la futura càtedra, i Francesc Arbós, director executiu de la CCBC.

La UB és membre de la CCBC des de 2017, al mateix temps que com a universitat manté lligams acadèmics, de recerca i de transferència de coneixement amb un gran nombre d’entitats del Brasil. Això ha estat la base per impulsar la creació d’una càtedra transdisciplinària i transversal, que abastaria activitats de formació, recerca, innovació, creació cultural i transferència i difusió de coneixement. El fet que la CCBC aplegui un conjunt d’empreses molt diverses també facilita que la futura càtedra no es limiti només a un centre o àrea de coneixement determinat.

En els propers mesos, CCBC i UB tenen planejat reunir-se amb empreses amb interessos al Brasil per plantejar-los una eventual participació en aquest projecte. El compromís de les empreses resulta imprescindible per a la seva posada en funcionament.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.