Javier Faus, president del Cercle d’Economia, protagonitza un nou dinar de negocis de la CCBC

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 27 novembre 2019 / Sense comentaris

La Cambra de Comerç Brasil Catalunya ha celebrat aquest divendres 22 de novembre la últim dinar de negocis de l’any amb un convidat especial: Javier Faus, president del Cercle d’Economia.

Més de 50 socis i amics de la CCBC han participat en la trobada que ha tingut lloc a l’hotel Grand Marina i que ha comptat també amb la presència de la presidenta de Port de Barcelona, Mercè Conesa; el Cònsol Adjunt, Paulo Alves i el president d’Hotusa i amfitrió, Amancio López.

Durant la seva intervenció, Javier Faus ha explicat als assistents quina és la missió del Cercle d’Economia i els sis eixos principals del programa que liderarà durant els pròxims tres anys: Europa, Espanya, Catalunya, Barcelona, el paper de l’empresari i la tecnologia.

El president del Cercle d’Economia ha apuntat que el model territorial d’Espanya s’ha de replantejar. En aquesta línia, ha posat en valor el pes de Barcelona assegurant que no hi ha cap altra segona ciutat europea que tingui el pes específic de la ciutat comtal. Per això, ha apuntat a la cocapitalitat de Madrid al costat de Barcelona, destacant la capacitat d’atraure talent i el lideratge europeu que exerceix en l’àmbit digital i tecnològic.

Un altre dels objectius de l’entitat és posar en valor a l’empresari, una figura que va assegurar que està estigmatitzada quan són els autèntics proveïdors de riquesa del territori.

Actualment l’entitat compta amb 1.300 socis i la seva pròxima jornada anual (esdeveniment de referència en el sector econòmic) se celebrarà per primer cop a Barcelona l’any 2020.

A l’acabar la intervenció, els socis han pogut exposar els seus dubtes i fer preguntes al president del Cercle d’Economia qui ha respost a totes les qüestions d’una manera distesa generant un diàleg proper amb els assistents.

Abans de finalitzar l’esdeveniment, el director executiu de la CCBC, Francisco Arbós, ha destacat algunes de les iniciatives que duran a terme en els propers mesos, com són el lliurament durant el tradicional sopar de Nadal dels premis anuals a la excel·lència empresarial, directiva i social, l’organització d’una missió comercial al Brasil al març de 2020 o la celebració d’un dinar amb la presidenta de Port de Barcelona, Mercè Conesa, el proper 12 de febrer. Per la seva banda, el president de la CCBC, Javier Mirallas, ha agraït a Javier Faus seva participació i ha posat en valor la seva col·laboració i la seva amistat, de més de 30 anys.