La CCBC lliura els seus premis d’honor en el sopar de Nadal

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 05 desembre 2019 / Sense comentaris

Port de Barcelona; Andrea Martinelli (S&E Partners); Busup; Francisco Javier Andrés i Fundación We are Water han estat els premiats en aquesta edició.  

La Cambra de Comerç Brasil-Catalunya ha celebrat aquest dimecres el tradicional sopar de Nadal durant el qual ha lliurat els premis d’honor que l’entitat atorga a determinades empreses i personalitats que han destacat per la seva labor i el seu compromís al llarg de 2019.

L’acte, que ha tingut lloc a l’Hotel Grand Marina, ha estat presidit per la Cònsol General Adjunta del Brasil a Barcelona, Vanessa Dolce Faria, qui ha fet entrega dels premis i ha posat en valor la feina de la cambra.

Javier Mirallas, president de la CCBC, ha donat la benvinguda als socis assistents i a aquells que s’han incorporat recentment i ha assegurat que l’entitat manté un ferm compromís amb un país pel qual sent veritable passió, mitjançant un programa d’activitats de promoció econòmica de gran calat, en col·laboració amb institucions i autoritats, una varietat de serveis cada vegada més àmplia i ajustada a les necessitats dels socis i una clara vocació per contribuir a la transferència de coneixement entre banda i banda de l’Atlàntic.

Per la seva part, el director executiu de la CCBC, Francisco Arbós, ha repassat les principals accions de la cambra al llarg del 2019, destacant l’augment de socis, també entre la comunitat brasilera resident a Barcelona, projectes de transferència de coneixement com la Càtedra Brasil o un programa de mobilitat d’estudiants amb finançament europeu. També l’organització d’una exitosa missió comercial a São Paulo i Ceará, i la celebració de diversos esdeveniments que han permès potenciar el networking entre els socis. De cara a 2020, ha destacat la celebració d’una nova missió als estats de São Paulo i Bahía o l’ampliació de la cartera de serveis per als socis.

Premis d’honor CCBC 2019

La CCCB lliura cada any els premis d’honor a personalitats i /o empreses que han ressaltat per diferents motius.

En aquesta tercera edició, la CCBC ha atorgat el premi ‘Empresa de l’any’ a Port de Barcelona pel seu ferm compromís amb la internacionalització de l’empresa catalana, també al Brasil, i per convertir-se en una referència en l’àmbit dels ports intel·ligents. Han recollit el premi Manuel Galán, cap de Relacions Internacionals i Promoció de Port de Barcelona, i Emili Alberich, cap de Gabinet.

El premi ‘Directiu de l’any’ ha recaigut en Andrea Martinelli, Directora Associada a S&E Partners, una firma de serveis professionals en l’àmbit de la consultoria estratègica i corporativa. La CCBC ha volgut destacar amb aquest premi l’excel·lència professional i personal que han caracteritzat la seva labor durant el 2019, tant en l’empresa a la qual pertany com a la CCBC, entitat a la qual aporta un enorme valor.

Francisco Javier Andrés s’ha emportat el premi ‘soci de l’any’ de la CCBC per la seva fidelitat i dedicació a la CCBC, i en agraïment per les valuoses aportacions i iniciatives que realitza de manera continuada.

Aquest any, el premi ‘projecte cultural o social de l’any’ s’ha atorgat a la Fundació We Are Water, impulsada per l’empresa Roca, per la seva important contribució a pal·liar la falta d’aigua i sanejament en el món, amb importants projectes que arriben fins Brasil.

En aquesta edició dels premis s’ha incorporat una nova categoria per premiar ‘l’empresa més innovadora de l’any’. El guardó de nova creació ha estat per Busup, pel desenvolupament d’una solució innovadora que aporta una major eficiència a les empreses i més sostenibilitat a l’economia, mitjançant una solució de mobilitat compartida per arribar als llocs de treball.

La jornada, amenitzada per música i balls tradicionals de Brasil, a càrrec de Spai Carioca, ha comptat amb el patrocini de Royal Air Maroc, línia aèria oficial de la CCBC; Braspirits, que va oferir una degustació de begudes brasileres i l’agència de publicitat Abille.