La presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, participarà a la propera missió empresarial de la CCBC a Brasil

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 17 febrer 2020 / Sense comentaris

La Cambra de Comerç Brasil Catalunya ha celebrat aquest dimecres 12 de febrer el primer dinar de negocis de l’any amb la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa.

L’hotel Grand Marina ha acollit aquest dijous la primera trobada de negocis del nou any amb socis i amics de la CCBC. En aquesta ocasió, la protagonista ha estat la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, qui ha compartit davant una àmplia representació de socis de la Cambra com és la gestió al capdavant d’una infraestructura que ha experimentat un fort creixement en els últims anys.

A més d’explicar els projectes de futur del port, Mercè Conesa ha destacat la importància d’impulsar iniciatives publicoprivades amb la voluntat d’intensificar l’activitat econòmica i la internacionalització de les empreses.

En aquest sentit, Conesa ha posat en valor iniciatives com les missions empresarials i comercials que organitza la CCBC amb l’objectiu d’identificar noves oportunitats de negoci a Brasil. La presidenta del Port de Barcelona, a més, ha confirmar la seva participació a la propera missió que tindrà lloc al mes de març coincidint amb la Fira Internacional de Logística Intermodal de Sao Paulo.

El president de la CCBC, Javier Mirallas, ha agraït el compromís i el treball conjunt amb el Port de Barcelona en un acte on també ha participat la Cònsol General de Brasil a Barcelona, Ambaixadora Ligia Maria Scherer i el director executiu de la CCBC, Francisco Arbós.