Reunió amb el Secretari Executiu de Tecnologia del Brasil

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 16 Març 2020 / Sense comentaris

Va servir per reforçar el compromís de la CCBC amb el desenvolupament de projectes innovadors al Brasil.

El president de la CCBC, Javier Mirallas, i el seu director, Francisco Arbós, van tenir oportunitat de trobar-se a la seu del Consolat General del Brasil amb el Secretari Executiu de el Ministeri de Ciència, Tecnologia, Innovació i Comunicacions del Brasil, Julio Semeghini. La trobada va servir per confirmar l’aposta de Brasil per la transformació digital i el desenvolupament d’una economia innovadora i d’alt valor afegit. El secretari va mostrar el seu suport a la propera missió de l’CCBC al Brasil, que se celebrarà en els estats de São Paulo i Bahía, i es va posar a disposició per desenvolupar projectes que, a través de l’intercanvi de coneixement i del desenvolupament tecnològic, serveixin per intensificar les relacions econòmiques entre Brasil i Catalunya.
A la trobada també hi va participar el president de l’Agència Brasilera de Desenvolupament Industrial (ABDI), Tiago Faierstein, qui es va posar a disposició de la CCBC per al desenvolupament de projectes futurs.