La missió de la CCBC al Brasil 2020, ajornada.

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 17 Març 2020 / Sense comentaris

La nova data es fixarà en funció del desenvolupament dels esdeveniments en les properes setmanes.

Prenent en consideració els esdeveniments sobre l’evolució de la propagació de l’COVID-19 a Espanya a mitjans de la setmana passada, i després de les converses mantingudes amb les empreses participants i amb les autoritats brasileres i espanyoles, la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya va decidir posposar la missió que tenia previst realitzar als estats de São Paulo i Bahía entre el 16 i el 20 de març de 2020. Si bé en aquestes dates no s’havia declarat encara l’estat d’alerta a casa nostra, vam decidir no exposar a les persones participants tant al risc sanitari inherent, que era la nostra principal preocupació, com a les situacions que es poguessin derivar d’eventuals decisions, com la cancel·lació de connexions aèries, el confinament o el tancament de fronteres.

Fins a l’últim moment vam tractar de mantenir en peu les agendes confirmades, amb voluntat de donar resposta als interessos de les empreses participants i en el compliment de l’objectiu general de la missió, que no era altre que ajudar les empreses a generar negoci al Brasil . No obstant això, la deriva dels esdeveniments ens va obligar a cancel·lar les agendes i posposar la missió fins a una propera data encara per concretar.

La Cambra ha dedicat moltes hores i recursos ingents a l’organització de la que havia de ser la millor missió realitzada fins al moment, pel volum i la qualitat de les empreses participants. No obstant això, la cancel·lació va respondre a la voluntat d’evitar mals majors en un context mundial d’enorme incertesa.