Virtual Business Development en situació de confinament

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 07 abril 2020 / Sense comentaris

Hervé Felouzat, Soci de Ganantia, protagonitza un nou seminari virtual oferint eines per aprofitar el confinament per desenvolupar els nostres negocis.

L’actual estat d’alarma provoca que molts negocis trontollin a causa del confinament del conjunt de la població i el tancament temporal d’empreses. No obstant, els equips comercials poden aprofitar aquests dies per fer tasques molt importants en l’àmbit de desenvolupament de negoci.

Amb aquest objectiu, la Cambra de Comerç Brasil Catalunya ha organitzat un nou seminari virtual, en aquest cas de la mà d’Hervé Felouzat, Soci i Director de l’àrea de Desenvolupament Comercial i Estratègia de Negoci a Ganantia, empresa dedicada a maximitzar el rendiment dels equips comercials.

Sota el títol “Virtual Business Development en situació de confinament”, Hervé Felouzat ha compartit amb un nombrós grup de socis i amics algunes eines i idees interessants per posar el temps que ens ha brindat el coronavirus al servei del desenvolupament futur dels nostres negocis.

En aquesta línia, Felouzat ha explicat que és important aprofitar aquests dies de confinament per a treballar la nostra llista de clients potencials, seleccionant els prioritaris i implementant amb ells una estratègia conversacional que ens permeti crear un clima adequat per a proposar, en un futur proper, possibles projectes de col·laboració. Felouzat va destacar també la importància de preparar-se per als canvis de gestió comercial que sobrevindran com a conseqüència d’aquesta crisi inesperada, i de millorar les competències core dels equips comercials. El nostre convidat especial va respondre als dubtes dels assistents i va quedar a disposició de qualsevol empresa interessada a realitzar una consulta sobre desenvolupament de negoci.

Des de la CCBC seguirem oferint de manera virtual propostes interessants i útils per als nostres amics i socis amb la voluntat de donar eines per sortir reforçats de la crisi creada pel COVID-19.