La CCBC crea un programa de suport a les empreses per combatre el COVID-19

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 09 abril 2020 / Sense comentaris

Es tracta d’un servei gratuït d’auditoria i diagnosi empresarial que permeti a les companyies conèixer la seva situació actual per afrontar millor les conseqüències de la crisi global.

La Cambra de Comerç Brasil Catalunya ha llançat un nou servei gratuït d’auditoria i diagnosi empresarial per donar suport a les petites i mitjanes empreses. L’objectiu és que les companyies coneguin amb precisió en quina situació es troben ara mateix per a poder afrontar millor les conseqüències de la crisi global que estem patint arran del COVID19.

El servei està prestat per el pool de consultors Executive Partners, amb els quals la CCBC ha arribat a un acord de col·laboració per poder ajudar a les empreses en un moment tan delicat com l’actual, en què moltes firmes s’han vist obligades a aturar la producció o prestació dels seus serveis i fins i tot a reformular el seu negoci.

Les empreses que estiguin interessades, també podran sol·licitar, com a servei afegit i en condicions molt favorables, una proposta de pla d’acció i millora que inclogui la seva execució. L’objectiu és ajudar a les empreses a treballar perquè el seu negoci es ressenti el menys possible i, el que és encara més important, preparar-se pel món que ve, convertint el risc en oportunitat.

Els interessats en aquest programa de suport poden contactar a través de  cambra@cambra-brasilcatalunya.com.