Galdino & Coelho i Valisa s’incorporen a la CCBC com a socis protectors

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 21 juliol 2020 / Sense comentaris

Els representants de les dues empreses formaran part de la nova Junta Directiva.

Galdino & Coelho és un despatx d’advocats fundat el 2013 amb oficines a Rio de Janeiro i São Paulo. El seu equip té una àmplia experiència en litigis judicials, arbitratges nacionals i internacionals, en la resolució de procediments d’insolvència, recuperació de crèdits i en operacions estructurades amb distressed assets.

Amb més de 350 professionals i 30 anys d’experiència, Valisa Internacional es posiciona com una de les empreses líders en el sector del joc a nivell nacional. La seva principal línia de negoci és l’explotació de salons de joc, casinos, bingos i màquines recreatives en hostaleria, així com la distribució de diverses marques comercials a Espanya.

A més, s’han incorporat a la CCBC com a socis numeraris les empreses Cerba Internacional, el laboratori de tècniques especials més antic d’Espanya, laboratori clínic de referència, Somrie, empresa proveïdora de serveis de real estate personal shopper (comprador personal de béns arrels), amb oficines Espanya, Ciutat de Mèxic, Argentina i Brasil, i Binox Trading, empresa amb més de 30 anys d’experiència empresarial desenvolupant relacions estratègiques i invertint en diferents mercats.