Toda & Nel-lo llança les àrees de Reestructuració de deute i Concursal

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 22 juliol 2020 / Sense comentaris

Toda & Nel-lo, soci protector de la CCBC, ha decidit llançar un sòlid projecte d’àrea Concursal i de Reestructuració de deute i convertir-se en un despatx de referència en aquestes noves especialitats.

No hi ha dubte que la situació econòmica a la qual ens enfrontem és complexa i està afectant moltes empreses que comencen a patir les conseqüències de la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19. Amb l’objectiu d’acompanyar als seus clients en les noves necessitats a les quals hauran de front, Toda & Nel-lo, soci protector de la CCBC, ha decidit llançar un sòlid projecte d’àrea Concursal i de Reestructuració de deute i convertir-se en un despatx de referència en aquestes noves especialitats.

Per potenciar aquestes àrees, el despatx ha nomenat com a responsables als counsels Javier Hernández, que passa a liderar l’àrea de Reestructuració de deute, i Álvaro Rifá, que estarà a càrrec de l’especialitat de Concursal.

“Potenciar aquestes noves àrees d’especialització presentarà bones oportunitats en el mercat en el futur immediat, ja que seran clau per ajudar als nostres clients a travessar i superar aquesta nova crisi. Comptem ja amb els especialistes apropiats i també amb el suport de professionals de totes les altres àrees amb les que hi ha importants sinergies per donar un servei de qualitat. Com a equip ens haurem d’adaptar i estem segurs que aquest canvi comportarà una gran oportunitat de reconvertir una part del nostre negoci “, afirmen des Toda & Nel-lo.

Més informació sobre les noves àrees de Toda & Nel-lo:

Reestructuració de deute

Pel que fa a la reestructuració de deute, els serveis professionals de Toda & Nel-ho estaran sempre orientats a garantir la viabilitat del negoci del deutor afectat, tractant d’evitar en tot moment desenllaços traumàtics i imprevistos que poguessin desembocar en última instància en el propi concurs de deutor, o fins i tot, en la liquidació del seu negoci. Els serveis d’assessorament estaran dirigits tant al deutor com als creditors financers.

A la nova àrea concursal, Toda & Nel-lo assessora als seus clients davant de qualsevol situació d’insolvència que puguin trobar-se en la seva condició de deutors, creditors o com a tercers interessats en l’adquisició d’actius o unitats productives d’empreses en concurs. La seva experiència professional acumulada els permet comprendre la situació de client i assessorar-des d’un punt de vista estratègic i multidisciplinari amb la finalitat d’afrontar amb les majors garanties possibles qualsevol situació de crisi empresarial.

Així mateix, Toda & Nel-lo creu en les possibilitats que brinda la Llei Concursal per intentar aconseguir, sempre que això sigui possible, la continuïtat de les empreses davant de situacions d’insolvència, per al que serà imprescindible un assessorament legal estratègic des del mateix moment en el qual el client apreciï els primers símptomes de dificultat econòmica.