BCL i la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya impulsaran les relacions comercials i logístiques entre Brasil i Catalunya

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 20 desembre 2020 / Sense comentaris

Barcelona-Catalunya Centre Logístic (BCL) i la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya (CCBC) han rubricat un acord de col·laboració que té per objectiu impulsar les relacions comercials i logístiques entre el Brasil i Catalunya, a més d’afavorir la competitivitat dels seus respectius associats.

El document, que ha estat signat per Javier Mirallas, president de la CCBC, i per Santiago Bassols, director general de BCL, estableix que les dues entitats es donaran suport mútuament per establir vincles comercials i econòmics i per donar visibilitat als serveis que ofereixen les dues entitats.
Així mateix, les dues organitzacions compartiran activitats i difondran informació d’interès a través dels seus respectius canals de comunicació.

Per al president de la CCBC, Javier Mirallas, “aquest conveni suposa una enorme aportació de valor per als nostres associats, ja que ens permet crear sinergies en un sector clau per al desenvolupament de les seves activitats mitjançant una aliança estratègica amb l’organització sectorial de referència, que ens ajudarà a desenvolupar un comerç més eficient, innovador i sostenible entre Brasil i Catalunya “.
I per al director general de BCL, Santiago Bassols, “fomentar les relacions comercials i logístiques entre el Brasil i Catalunya va a permetre que els fluxos d’importació i exportació entre les dues àrees siguin més àgils i fluids i que les empreses i els operadors logístics puguin establir unes relacions sòlides que beneficiïn el comerç internacional i millorin les cadenes logístiques “.

Sobre Barcelona-Catalunya Centre Logístic
BCL treballa per a la millora de la competitivitat i la promoció de Catalunya com a plataforma logística euromediterrània. Està integrada per les principals empreses privades i públiques de el sector logístic i per associacions professionals, entitats dedicades a la formació i la innovació, així com altres organismes i institucions de recerca i desenvolupament industrial, econòmic i logístic. BCL, a través dels seus diferents comitès, és un fòrum d’anàlisi, debat i reflexió dels professionals sobre el present i el futur de el sector logístic de Catalunya.