Brindis de Nadal amb els socis de la CCBC

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 21 desembre 2020 / Sense comentaris


La Cambra de Comerç el Brasil-Catalunya celebra un brindis virtual nadalenc amb un Tast de Caves del celler Codorniu

La CCBC ha realitzat un gran esforç per a adaptar la seva activitat a la nova realitat generada per la pandèmia. L’entitat ha organitzat una sèrie de webinars d’enorme valor per a informar sobre els temes que són d’interès per a tots els associats i per a continuar connectant als socis i les empreses de tots dos costats de l’Atlàntic.

L’èxit d’aquesta tasca es deu, en gran part, a la participació activa dels socis. No obstant això, alguns esdeveniments importants han hagut de posposar-se i uns altres, com el tradicional sopar de Nadal, s’han cancel·lat a causa de les restriccions.

De totes maneres, la CCBC no ha volgut deixar passar l’oportunitat de celebrar amb els socis l’arribada de les festes nadalenques, que són sempre un moment molt especial per a compartir amb la família i els afins, i que enguany tindran una significació especial.

La CCBC continua més forta que mai, malgrat les circumstàncies, i ha agraït la valuosa contribució que han realitzat els socis perquè així sigui, així com el seu compromís amb una proposta innovadora i divertida: un tast de caves de Codorniu, entitat que ha col·laborat amb aquesta iniciativa.

Els socis apuntats a l’esdeveniment van rebre prèviament en el seu domicili un lot de caves que, sota el títol “Homenatge als Pioners” contenia tres ampolles de cava: Arcs Collecta Blanc de Blancs, Anna Brut Nature i Gran Plus ultra.

El tast va començar amb la presentació d’un Wine Specialist de Codorniu, qui va explicar als socis les característiques de cada cava.

Javier Mirallas, president de la CCBC, va prendre la paraula per a desitjar bones festes a tots els socis de l’entitat i va destacar l’esforç que ha suposat per a la cambra adpatarse al context actual i va posar en valor les iniciatives impulsades des de l’inici de la pandèmia. “Vull agrair a tots els socis la confiança que han dipositat en nosaltres i desitjar-los unes bones festes i el millor per a 2021”, va afirmar. Per part seva, Francisco Arbós es va sumar als desitjos del president i va transmetre als socis el seu desig de recuperar l’agenda d’esdeveniments presencials en el primer trimestre del nou any. “Esperem veure-us molt aviat, perquè sou l’essència d’aquesta cambra”, va dir per a concloure.