Legalex, Z Forte Morals, Celina Guimarães Empreendimentos, Global Informix, Valisa, AIBBE i Barcelona-Catalunya Centri Logístic, nous socis de la CCBC

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 21 desembre 2020 / Sense comentaris

La Cambra de Comerç el Brasil-Catalunya incorpora set nous socis en el segon semestre de 2020.

La primera signatura que s’ha sumat a la CCBC és Legalex, empresa brasilera d’origen espanyol, fundada al Brasil en 2005 per a donar solucions a les empreses i particulars en els seus processos d’expatriació, tant en l’obtenció de visa o autorització de residència com en l’emissió de documents al país, a més de l’elaboració de les declaracions d’impostos de renda, consultoria fiscal i relocation (cerca d’habitatge, escoles, compra de vehicle,…), amb la finalitat de facilitar la vida de l’expatriat i de l’empresa.

També s’ha incorporat a l’entitat Z Forte Morales, empresa que actua en oportunitats d’importació i exportació entre el Brasil i Espanya per a aprofitar les ingents oportunitats existents en el comerç entre tots dos països.

El tercer nou soci és Celina Guimaraes Empreendimentos, una empresa immobiliària que pretén reinventar el mercat habitacional popular (“minha casa, minha vida”) aportant un valor afegit, confort, seguretat i sostenibilitat totalment innovadors. Sustentada en un equip humà amb més de 35 anys d’experiència en el sector i amb la intenció de ser un referent en l’estat de Rio Gran do Nord.

Per part seva, la firma Global Informix té com a labor principal posar a la disposició dels seus col·laboradors tota la seva experiència en la comercialització dels seus productes en els canals de distribució actuals.

També s’ha incorporat com a soci Valisa Internacional, una de les empreses líders en el sector del joc a nivell nacional amb més de350 professionals i 30 anys d’experiència. La seva principal línia de negoci és l’explotació de salons de joc, casinos, bingos i màquines recreatives en hostaleria, així com la distribució de diverses marques comercials a Espanya.

Quant a AIBBE és una Agència Internacional de Business que té com a propòsit trobar solucions per a clients d’Espanya i el Brasil. Presta serveis d’assessorament en operacions comercials, relacions institucionals, immigració, així com d’intermediació en operacions d’inversió cap a Europa/España/Barcelona. A més, pot actuar com a representant legal de diferents institucions i aproximar els ecosistemes d’innovació entre els dos països.

Finalment, també s’ha incorporat a la CCBC Barcelona-Catalunya Centri Logístic (BCL), una associació que treballa per a la millora de la competitivitat i la promoció de Catalunya com a plataforma logística euromediterrània.