FI Group ofereix un nou programa per ajudar a les empreses a optimitzar la seva despesa en innovació

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 12 gener 2021 / Sense comentaris

FI Group, soci de la CCBC, impulsa la innovació des de fa 20 anys. FI Group ajuda al teixit empresarial innovador, des de startups, petites empreses fins a grans multinacionals, en el finançament de la R+D+I.

Actualment, amb presència a 13 països ofereixen suport a les empreses que volen obtenir un avantatge competitiu mitjançant la innovació en la gestió d’incentius fiscals, subvencions a nivell nacional i internacional, bonificació per personal investigador o patent box, entre d’altres serveis.

FI Group vol acompanyar-te en el nou camí de NextGenerationEU, instrument excepcional creat per a la recuperació temporal de la Unió Europea i els estats membres. 750.000 milions d’euros. Aquesta és la xifra de NextGenerationEU.

La primera vegada que la Unió Europea s’endeuta. El seu objectiu? Sortir de la crisi, sent una Europa més verda, digital i inclusiva.

Dins el marc de NextGenerationEU trobem els 672.500 milions d’euros recollits dins del Fons de Recuperació i Resiliència. En aquest mateix marc estan recollits els 47.500 milions que es destinaran a ReactEU.

Els nostres experts i expertes estan a la teva disposició per analitzar l’encaix del teu projecte a NextGenerationEU i donar els següents passos al teu costat.

Com a forma de col·laboració, FI Group posa a disposició de tots els socis de la CCBC un servei gratuït de diagnòstic tècnic dirigit a totes les empreses que desitgin conèixer el grau d’optimització de la seva despesa en innovació dins dels projectes que habitualment desenvolupen (implantació de programari, processos logístics, desenvolupament de nous productes, millores en el procés productiu i altres serveis). Aquest servei està dirigit tant a les empreses amb seu a Espanya com al Brasil.

Les persones interessades poden sol·licitar el diagnòstic a través d’aquest enllaç o contactar directament amb Enrique Blas, Partnership Manager (enrique.blas@fi-group.com).