BNEW es celebrarà del 5 al 8 d’octubre de 2021

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 13 abril 2021 / Sense comentaris

Sota el lema “Connectar, impulsar i transformar”, Zona Franca posarà en marxa durant quatre dies (del 5 al 8 d’octubre) una nova edició de la Barcelona New Economy WeekBNEW amb 10 esdeveniments connectats entre si.

El Barcelona New Economy Week – BNEW és un esdeveniment B2B físic i digital que aglutina esdeveniments singulars de Logística, Real Estate, Indústria Digital, Ecommerce, Zones Econòmiques, Mobilitat, Sostenibilitat, Talent, Ciència i City tots ells amb un denominador comú: la nova economia.

BNEW és un esdeveniment diferent i únic pel seu caràcter híbrid: un esdeveniment físic que es recolza en una plataforma digital, perquè tothom hi pugui estar present.

Coneixement, networking, innovació i talent són els aspectes fonamentals de cada un dels esdeveniments singulars que pivoten sobre 10 sectors transcendentals per a la nova economia.

L’esdeveniment està dirigit als professionals dels diferents sectors econòmics, a les indústries, a les petites i mitjanes empreses, a les grans corporacions, a les administracions i institucions, a Startups, etc.

BNEW és un esdeveniment que posiciona Barcelona com a capital de la nova economia. L’edició 2020 es va celebrar en escenaris emblemàtics de la ciutat promocionant així el teixit empresarial de Barcelona, ciutat de referència a Europa de la nova economia.

BNEW va ser el primer esdeveniment que es va celebrar després del confinament, creat i ideat durant l’estat d’alarma. Tot i les restriccions, es va erigir com un punt de trobada inspirador i impulsor de l’economia. Un dels segells identificadors de BNEW és el seu caràcter transgressor. Es tracta d’un nou esdeveniment mai vist abans. BNEW suposa una revolució que està marcant el futur dels nous esdeveniments.

L’edició d’enguany comptarà amb 10 platós de coneixement amb més de 160 panells, debats i sessions protagonitzats per 700 speakers que oferiran més de 240 hores de contingut.

Fomentar el networking entre els seus participants és un dels objectius prioritaris de BNEW. Per a això, ha desenvolupat una plataforma digital que utilitza algoritmes basats en AI (Intel·ligència Artificial) per crear agendes B2B, optimitzant el temps dels participants amb el target adequat. Al BNEWS 2020 es van celebrar més de 23.200 trobades virtuals amb els 10.800 participants en l’esdeveniment.

NEW va néixer amb una clara vocació internacional i posa totes les facilitats per a connectar de manera global als sectors que engloba. I això ho ha aconseguit gràcies a la tecnologia.

La Cambra de Comerç Brasil Catalunya, conscient de l’impacte d’aquest esdeveniment i de la necessitat de grans propostes per reactivar l’economia, ha signat un acord de col·laboració amb BNEW per donar màxima difusió a aquest projecte transgressor.


En aquest link  trobareu tota la informació sobre BNEW 2021.

I en aquest enllaç  podreu accedir als vídeos de presentació i resum de l’edició del 2020.