BOVÉ MONTERO LLANÇA COMPASS, UNA NOVA EINA PER AUTOMATITZAR ELS PROCESSOS COMPTABLES

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 18 Maig 2021 / Sense comentaris

COMPASS és eficiència, seguretat, arxiu digital i automatització. Així és la nova eina ideada per Bové Montero i Associats que marcarà una nova direcció en la comptabilitat en línia. L’eina permet automatitzar i simplificar pas a pas els processos comptables amb l’objectiu de guanyar eficiència, eliminar burocràcia i estalviar costos. COMPASS està pensat per ajudar les empreses amb un alt volum de factures a agilitzar els seus processos interns i permetre’ls disposar d’un arxiu digital amb la seva informació comptable accessible des de qualsevol lloc. A través d’un sofisticat sistema de reconeixement òptic, COMPASS escaneja multitud de documents de forma automàtica, ja sigui en paper o en format pdf, que queden emmagatzemats de manera segura, digitalitzada i certificada amb l’homologació de l’Agència Tributària, AEAT (en el cas de documents en paper). A més, el sistema centralitza totes les dades comptables per poder visualitzar en un dashboard els principals indicadors de l’activitat financera de l’organització. Això permet als responsables financers conèixer la situació del seu negoci en temps real.

Aquest projecte forma part de l’estratègia de digitalització iniciada el Bové Montero i Associats que té com a objectiu poder oferir als seus clients eines d’automatització que els permetin ser més eficients. Bové Montero ofereix la possibilitat d’una comptabilitat integral amb la centralització administrativa de la recepció de les factures directament dels proveïdors, workflow d’aprovació per a l’empresa client fins a la seva inclusió en el seu programari comptable i fins i tot pot oferir, al costat d’un partner tecnològic, la possibilitat d’adaptar l’eina a el programari comptable usat pel client. La pandèmia ha posat en relleu la importància d’invertir en noves tecnologies que permetin respondre a la necessitat ràpida i veraç d’informació i intensificar el control de les operacions comercials i financeres. COMPASS és l’eina clau per a l’automatització dels processos comptables, la desvinculació de processos a recursos humans i l’augment d’eficiència i qualitat.

Descobreix més sobre COMPASS a: www.bmcompass.com