S’obre la convocatòria de el Projecte Erasmus + de pràctiques al Brasil coordinat per la CCBC.

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 31 Maig 2021 / Sense comentaris

El Consorci Universitat-Empresa per al Brasil i el Con Sud, CUBOS, entitat coordinada per la CCBC i de la qual formen part la Universitat Abat Oliba, la Universitat de Girona, La Universitat de Lleida i la Universitat Rovira i Virgili, acaba d’obrir la convocatòria d’un programa de mobilitat Erasmus + KA107 que preveu la mobilitat de quatre estudiants de doctorat de les universitats esmentades per a realitzar pràctiques professionals en empreses de la CCBC amb seu al Brasil. Les pràctiques tindran una durada màxima de 3 mesos i s’enfocaran en el desenvolupament de tasques que permetin als estudiants avançar en el seu pla formatiu i adquirir les competències previstes en el mateix, sent reconegudes acadèmicament en els seus respectius programes de doctorat.

De les quatre pràctiques, una comptarà amb subvenció europea per viatge i estada i les altres tres amb un ajut especial per viatge concedida per la CCBC. Les pràctiques hauran d’estar finalitzades abans de el 30 de juny de 2022.

Accedeix a el text de la convocatòria a través d’aquest enllaç: https://cubosccbc.files.wordpress.com/2021/05/convocatoria-de-becas-del-consorcio-cubos-1-2.pdf