Comença el BforPlanet, una plataforma per desenvolupar una economia nova, sostenible i productiva

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 13 juliol 2021 / Sense comentaris

Organitzada per Fira de Barcelona, ​​BforPlanet és la plataforma per a la sostenibilitat que unirà a persones i organitzacions de tot el món per compartir pràctiques corporatives innovadores i models econòmics que converteixen els desafiaments globals en oportunitats de desenvolupament sostenible, impulsant l’assoliment dels 17 Objectius de desenvolupament Sostenible (ODS) definits per l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

Aquesta primera edició (7-8 de juliol de 2021) es desenvoluparà com un esdeveniment híbrid amb seu a Barcelona – anteposant la salut i la seguretat per crear un entorn segur – amb una dimensió digital per arribar a tots els professionals que no puguin assistir a l’ esdeveniment físic. Amb un programa de congressos de dos dies, dividit en una Cimera de Lideratge amb converses entre líders internacionals i una col·lecció de Sessions d’Oportunitats de Negoci, amb altres actors clau presentant models de negocis rendibles i sostenibles.