La CCBC i la CCBE organitzen un webinar per parlar de Fons Next Generation UE

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 19 juliol 2021 / Sense comentaris

El passat 28 de juny la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya (CCBC) i la Cambra de Comerç Brasil-Espanya (CCBE) van celebrar una webinar per parlar del programa NEXT GENERATION UE, acord aconseguit per la Unió Europea al juliol de 2020. Es tracta d’un pla de recuperació que contribuirà a la reconstrucció europea després de la pandèmia del coronavirus i que donarà suport a la inversió en projectes que contribueixin a desenvolupar una Europa més verda, digital i inclusiva mitjançant un fons valorat en 750.000 milions d’euros.

El pla espanyol, que pretén ser de recuperació però també de transformació, té 4 eixos transversals: transició ecològica, transformació digital, cohesió social i territorial i igualtat de gènere.

En aquesta sessió eminentment pràctica, hem analitzat quins són els objectius de el programa i, sobretot, quins criteris han de seguir les empreses per beneficiar-se del programa i com han de ser els projectes elegibles. Alba Sánchez Navas, líder de l’hub NextGenerationEU a FI Group, organització impulsora de la innovació al nostre país, va ser entrevistada en exclusiva per als socis i amics de la CCBE / CCBC per Javier del Río, CEO de CFI i coordinador del Comitè de Finançament de la CCBE. 

ACCEDEIX AQUÍ A LA GRAVACIÓ DEL CONTINGUT