La CCBC celebra el seu sopar d’estiu 2021

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 21 juliol 2021 / Sense comentaris

El passat 30 de juny, la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya (CCBC) va celebrar el seu tradicional sopar d’estiu a la seu del Grup Codorniu a Sant Sadurní d’Anoia, comptant amb una important participació de socis.

L’esdeveniment va començar a la Sala Puig, on els participants van degustar una primera copa de cava i van tenir oportunitat de saludar-se personalment. Seguidament, Codorniu va oferir a tots els participants una visita guiada a les instal·lacions, a les caves i al seu històric celler, construït a l’estil modernista i que manté fins avui la seva estructura i mètodes tradicionals.

A continuació, els convidats van ser conduïts als Jardins de Codorniu per gaudir d’un esplèndit sopar amenitzat amb música brasilera. Javier Mirallas, president de la CCBC, va donar la benvinguda als presents i els va agrair el suport mostrat en una època d’especial dificultat, reafirmant els objectius de l’entitat. Seguidament, Francesc Arbós, director executiu de la CCBC, va reiterar les paraules del president, va destacar les últimes iniciatives impulsades per la CCBC i va fer un especial agraïment a Codorniu per l’organització de l’esdeveniment. Finalment, Ligia Maria Scherer, Cònsol del Brasil a Barcelona, ​​va prendre la paraula per felicitar la CCBC pel seu treball continuat en la promoció del Brasil i per acomiadar-formalment, a l’haver finalitzat la seva missió a Barcelona.