La CCBC celebra un diàleg sobre com fer negocis a Catalunya

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 21 juliol 2021 / Sense comentaris

El dimarts 6 de juliol, la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya va celebrar una sessió virtual per analitzar el que significa fer negocis a Catalunya, una regió que tradicionalment ha estat un motor econòmic d’Espanya, a través d’un diàleg amb els veritables protagonistes d’aquest procés: empresaris y directius brasilers establerts al país.

Parlem amb tres professionals d’àmplia trajectòria per conèixer, a través de les seves experiències, les fortaleses, dificultats, oportunitats i riscos d’un mercat de referència a Europa. Raúl Álvarez, director de Stefanini a Espanya, ens va explicar com va ser la implantació al país de la major empresa tecnològica del Brasil, i quines oportunitats i dificultats va trobar a l’hora de comercialitzar les seves solucions a Catalunya. Marc Saad, fundador de MEC Malls, ens va explicar com va prendre la decisió de mudar-se a Barcelona per gestionar el seu negoci des d’aquí, i quines oportunitats d’inversió va trobar en el camí. A continuació, Débora Bessa, Business Partner d’Artek Stands, reconeguda firma d’arquitectura i disseny, va compartir amb els espectadors els detalls de la seva implantació a Espanya.

FEU CLIC AQUÍ PER ACCEDIR AL CONTINGUT DE YOUTUBE