La CCBC dona la benvinguda als nous socis

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 26 juliol 2021 / Sense comentaris

Com a soci protector, s’ha incorporat CMR Group , grup empresarial familiar amb seu central a Barcelona,  filial productiva al Brasil i filials comercials a Espanya, França, Països Baixos i el Marroc. La seva activitat principal és la importació, exportació i distribució de productes hortofructícoles a l’engròs, comptant així mateix entre   les   seves   empreses   i   entre   d’altres,   amb   una   societat   elaboradora   i comercialitzadora de gelats de fruita 100%, i una companyia que desenvolupa la seva activitat en el camp de l’aviació.

S’ha sumat també Onhoff, empresa tencològica pionera que identifica problemes estructurals i operatius en les organitzacions. Primer conceptualitza i després troba solucions gràcies a les aplicacions tecnològiques que desenvolupa en mode SaaS i que proporciona juntament amb assessorament i capacitació. ONHOFF pot prestar els seus serveis en qualsevol país del món gràcies a una estructura organitzativa multicultural i a el desenvolupament de solucions basades en models de negoci globals.

Danilo Miranda, és un traductor i intèrpret especialitzat en dret amb més de cinc anys d’experiència en el mercat espanyol i internacional. Traducció simultània de l’espanyol al portuguès i de l’anglès al portuguès.

Binox World Business és una empresa creada el 2020 per donar seguiment a la trajectòria   empresarial   dels   seus   socis   i   consolidar   més   de   tres  dècades d’experiència. Opera en l’àmbit de el comerç internacional (trading) de químics, petroquímics, metalls, plàstics i aliments orgànics, portant en el seu ADN la producció i el comerç dels diferents productes. Binox actua a Espanya, USA, Brasil i Mèxic en els sectors de benestar, fintech, immobiliària i agricultura.

Per   la   seva   banda,  Bové   Montero   &   Associats   és   una   firma   de   serveis professionals amb 43 anys d’experiència especialitzada en auditoria, consultoria, assessorament fiscal, laboral i comptable. Compta amb un equip de més de 100 professionals i mitjançant les seves 5 oficines a Espanya assessora en la seva gran majoria   a   empreses   estrangeres   pertanyents   a   grans   grups   internacionals. Pertanyen a la xarxa HLB International, que els permet tenir una presència global en 153 països.

S’ha incorporat també el  Grupo Autor, empresa productora de meló i síndria especialitzada en la importació i exportació de fruita. Les seves oficines es troben a Espanya, però disposen de finques productores tant a Espanya com al Brasil i​ Senegal per poder oferir durant els dotze mesos de l’any un producte amb la màxima qualitat.

Lamigraf és una empresa fabricant de superfícies decoratives per a les indústries de l’moble i paviments. Amb seu a l’Ametlla de Vallès, compta a més amb fàbriques a Alemanya, el Brasil i la Xina des d’on exporta els seus productes a més de 60 països.

Com a  soci  d’honor, sumem el  Club   23, entitat  que  combina  l’oci   amb  les oportunitats de negoci en un entorn emblemàtic de centre barceloní, tenint cura del més mínim detall perquè els seus socis i convidats trobin l’espai perfecte per als seus esdeveniments i presentacions d’empresa .

Finalment, hem incorporat també com a soci d’honor a l’Associació Casa da Gent Brasil-Catalunya, una entitat creada el febrer de l’2019 amb l’objectiu de promoure la integració de la comunitat brasilera a la societat d’acollida per mitjà del foment d’accions socials i culturals, a més de qualsevol activitat que suposi un benefici per a la comunitat en general.