La Cambra de Comerç Brasil-Catalunya premia les millors empreses de 2020

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 21 octubre 2021 / Sense comentaris

La Cambra de Comerç Brasil-Catalunya (CCBC) va lliurar el 14 d’octubre els seus premis anuals per a distingir la tasca de destacades empreses i directius durant l’exercici 2020. 

Esteban Bretcha, CEO de Simon, empresa familiar amb més de 100 d’història i presència internacional, ha estat premiat com a directiu de l’any pels diversos èxits assolits que han fet de l’empresa un exemple de creativitat i innovació tecnològica i que són mostra de la seva excel·lència directiva. Fluidra va obtenir el reconeixement com a millor empresa per la seva aposta continuada pel mercat brasiler i pel creixement aconseguit en els últims anys. Com a projecte innovador, la CCBC ha premiat a Semillas Fitó per al desenvolupament de diverses iniciatives innovadores que són referència en l’àmbit agroindustrial. El premi a el millor projecte social va recaure en la Casa da Gente, pel seu suport a col·lectius en risc d’exclusió pertanyents a la comunitat brasilera resident a Catalunya. Finalment, la CCBC ha atorgat el premi especial a el Consorci de la Zona Franca de Barcelona, ​​en la persona de Pere Navarro, per la seva contribució a la recuperació econòmica mitjançant l’impuls d’iniciatives tan disruptives com el Barcelona New Economy Week. 

El lliurament es va realitzar en un dinar amb socis a l’Hotel Grand Marina de Barcelona, ​​que va comptar amb la presència del nou Cònsol General de Brasil, Excm. Clemente Baena Soares, la presidenta de la Cambra de Comerç Brasil-Espanya, Trinidad Jiménez, i el president de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya, Javier Mirallas, que va donar la benvinguda als asistents.