La CCBC celebra el seu tradicional sopar de nadal

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 09 desembre 2021 / Sense comentaris

El 30 de novembre passat, la CCBC va tenir l’honor de celebrar el seu tradicional sopar de Nadal. L’acte va tenir lloc a l’Hotel Grand Marina de Barcelona, ​​i hi va assistir una nodrida representació de socis.

La celebració va ser una oportunitat per celebrar l’arribada de les festes i reforçar els vincles fraternals que fonamenten aquesta cambra. L’esdeveniment va tenir com a convidada especial la Consellera d’Acció Exterior i el Govern Obert de la Generalitat de Catalunya, Victòria Alsina Burgués, que va explicar durant la seva intervenció el programa d’acció exterior del govern de Catalunya i les accions que s’estan duent a terme per projectar Catalunya i les seves empreses al món. Van donar la benvinguda als assistents el president de la CCBC, Javier Mirallas, i el Cònsol General del Brasil a Barcelona, ​​Ambaixador Clemente Baena Soares, que va destacar la tasca de la CCBC i la cooperació actual entre Brasil i Catalunya.

Durant el sopar, els convidats van tenir el plaer de gaudir d´una mostra de dansa brasilera a càrrec de Spai Carioca, associació dedicada al foment de la samba tradicional.