La missió de la CCBC 2022, a São Paulo i Bahía

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 27 gener 2022 / Sense comentaris

Amb 213 milions d’habitants i un PIB de USD$1,45 bilions el 2020, Brasil és la sisena economia del món en població i la dotzena en riquesa. A causa de la pandèmia, va tancar el 2020 amb una caiguda de l’economia del 4,1%. Tot i això, en els últims trimestres ha tornat al camía del creixement i preveu tancar 2021 amb un creixement del 4,4% .

En els darrers anys, el país ha desenvolupat importants reformes i ha fomentat la inversió estrangera mitjançant programes ambiciós d’impuls econòmic, entre els quals un programa de privatitzacions i concessions que ha donat un gran resultat fins ara i en què han participat amb èxit diverses empreses espanyoles. A més, s’ha signat l’acord de lliure comerç entre la Unió Europea i el Mercosur després de dècades de negociacions. Definitivament, el Brasil es troba en un moment especialment favorable als negocis.

Per tot això, hem decidit enfocar la nostra propera missió empresarial a São Paulo, capital econòmica del país i de la regió Sud-americana, i Salvador de Bahía, capital de Bahía, un estat ple d’oportunitats i que ja compta amb importants inversions catalanes. La missió es durà al cap del 14 al 18 de març del 2022.

A São Paulo, el programa inclourà trobades empresarials amb les principals patronals del país, reunions amb el govern de l’estat i visita a administracions locals. A més, cada empresa disposarà d’una agenda pròpia de reunions amb socis potencials, clients i proveïdors. Les empreses interessades en transport i logística podran assistir a la Fira Intermodal 2022.

El programa de Salvador s’obrirà amb un gran acte de benvinguda organitzat per el Govern de Bahía i la FIEB, principal patronal de l’estat, que permetrà les empreses participants presentar els seus productes i serveis i conèixer socis potencials. També es visitaran administracions locals i diverses infraestructures d’interès. Finalment, les empreses gaudiran també a Bahía d’agenda pròpia de reunions.

Clica aquí per accedir a la presentació. Escriu-nos a eventos@cambra-brasilcatalunya.com per rebre més informació