Gran èxit de la missió al Brasil 2022

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 25 Març 2022 / Sense comentaris

Entre els dies 14 i 18 de març, una delegació d’empreses de la CCBC va visitar els estats brasilers de São Paulo i Bahía en missió comercial. El primer dia del programa a São Paulo va començar amb la celebració d’un seminari sobre oportunitats de negoci entre l’estat de São Paulo i Catalunya a la seu de Fecomércio SP, la principal patronal de l’estat, que va ser patrocinat pel nostre soci FI Group. A continuació, la delegació va ser rebuda al Palácio dos Bandeirantes, seu del govern estatal, per part del Secretari de Relacions Internacionals, Ambaixador Affonso Massot, i va gaudir d’un còctel per facilitar el networking amb empreses espanyoles amb seu a São Paulo, en col·laboració amb Acció i Câmara Espanhola. El segon dia de la missió, la delegació va celebrar una trobada amb diversos alcaldes de ciutats paulistes al Centre Paula Souza, que va servir per connectar les empreses amb les administracions d’aquestes ciutats. A més, les empreses participants van gaudir d’agendes personalitzades amb potencials socis, clients i proveïdors, incloent-hi una visita a la fira Intermodal de transport i logística, on part de la delegació es va trobar amb el ministre brasiler d’Infraestructures, Tarcisio Gomes de Freitas.

El programa a Bahía va començar amb una gran trobada empresarial al Senai-Cimatec, principal centre d’innovació de l’estat, que va comptar amb la presència de João Leão, Vice-Governador de l’estat, i d’Angelo Calmon de Sá Jr, vicepresident de la FIEB, la gran patronal de Bahía. La trobada va oferir a les empreses un espai per fer networking amb empreses locals, patrocinat pel nostre soc local Socializa. Seguidament, les empreses participants van realitzar una visita al centre d’innovació i al nou parc industrial, després van gaudir d’un sopar de confraternització a l’Hotel Fasano, cortesia de Prima Empreendimentos. L’últim dia de la missió, la delegació va ser rebuda per la Vicealcaldessa de Salvador de Bahia, Ana Paula Matos, i diversos secretaris municipals, en una trobada que va servir per conèixer els principals projectes d’àmbit local. Finalment, un grup de start ups bahianes va presentar el seu potencial de negocis a les empreses de la delegació al Hub Salvador, principal incubadora de la capital de l’estat.

Van participar a la missió les empreses següents: Port de Barcelona, ​​Simon, S&E Partners, Parkhelp, Socialitza, Caixabank, Logisber, Idom, CDTI, FI Group, Every, Cafè Granchelli, PPA, Plataforma Empresarial Solé, Galdino & Coelho, Prima Empreendiments i Animo Shop. La CCBC va estar representada pel seu president, Javier Mirallas, i pel seu director executiu, Francesc Arbós.