La CCBC celebra un webinar sobre oportunitats de negocis a l’estat de São Paulo

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 25 Març 2022 / Sense comentaris

El passat 15 de febrer, la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya va organitzar el seu primer webinar d’enguany per parlar d’oportunitats de negocis a l’estat de São Paulo, la principal economia regional del Brasil amb una participació al PIB del 31,2% i sectors econòmics de referència com a automobilístic, el químic farmacèutic, el petroquímic, l’aeronàutic, l’electrònic i el tèxtil. El seminari, que va comptar amb la participació de Renato Barros, gerent d’inversions d’Investe São Paulo, i Jean-Claude Silberfeld, director internacional de Fecomércio SP, va oferir una panoràmica actual de l’economia paulista, una visió de les principals oportunitats de negoci existents i una relació dels projectes d’infraestructura pública principals. A més, els ponents van oferir alguns consells per fer negocis en aquest estat, posant èmfasi en la seva cultura de negocis.

Per finalitzar la sessió, el director de la CCBC, Francisco Arbós, va presentar el programa de la missió comercial de la CCBC 2022, que portarà una delegació d’empreses a l’estat de São Paulo entre els dies 14 i 16 de març.