El ministre de ciència, tecnologia i innovació del Brasil, Marcos Pontes, visita Barcelona

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 25 Març 2022 / Sense comentaris

El passat 2 de març, Foment del Treball, el Consolat General del Brasil a Barcelona i la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya van celebrar a la seu de Foment el seminari “Ciència, tecnologia i innovació al Brasil: panoràmica i oportunitats de negoci”, que va comptar amb la intervenció del ministre de ciència, tecnologia i innovació del Brasil, Marcos Pontes. Van obrir el seminari el vicepresident de Foment del Treball, Ernest Quingles, el president de la CCBC, Javier Mirallas, i el cònsol general del Brasil a Barcelona, ​​Clemente Soares.

Durant la seva ponència, el ministre Marcos Pontes va oferir una les línies mestres del seu programa de gestió al capdavant del ministeri, aprofundint en les millores realitzades en ciència i tecnologia i destacant el compromís del govern en el desenvolupament de la innovació, especialment a l’àmbit empresarial. Finalment, els assistents van poder plantejar preguntes al ministre.