Una delegació de la CCBC visita el Ministeri d’Agricultura del Brasil

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 06 abril 2022 / Sense comentaris

El passat 21 de març, una delegació de la CCBC composta per empreses del sector agroindustrial Català va visitar el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació del Brasil, on van ser atesos pel secretari adjunt de comerç i relacions internacionals, Jean Marcel Fernandes, i el director del departament de promoció comercial i inversions, Marcel Moreira Pinto. Per part de la CCBC, van participar a la reunió Josep Artigas, adjunt a la presidència de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya, Pau Artigas, managing director d’Artigas do Brasil, Caterina Guedes, responsable comunicació Artigas do Brasil, Fernando Maximiano de Aquino, director general de CMR Fruits i Erildo l’Eraistre Monteiro, conseller de CMR Fruits.

Durant la reunió, els representants de les empreses agroindustrials van tenir oportunitat d’expressar les seves inquietuds i necessitats, així com conèixer les accions que duu a terme el govern brasiler per fomentar el desenvolupament del sector, impulsar-ne l’expansió internacional i atendre les necessitats de les empreses estrangeres implantades al país.

CMR Group és un grup empresarial familiar amb seu central a Barcelona i filials comercials a Espanya, França, els Països Baixos i el Marroc i productiva al Brasil. La seva activitat principal és la importació, exportació i distribució de productes hortofructícoles a l’engròs. Artigas do Brasil és una empresa familiar que actua al mercat de corretatge de cotó des de 1952.