El nostre director executiu visita l’ONG Instituto Novos Horizontes

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 25 abril 2022 / Sense comentaris

El dia 21 de març passat, el nostre director executiu, Francisco Arbós, va visitar dos centres d’atenció a col·lectius en risc d’exclusió social gestionats per l’ONG Instituto Novos Horizontes, un projecte impulsat pel nostre soci Marcos Saad.

Actuant des del 2009 en l’àmbit de l’assistència social, l’Institut Novos Horizontes és una organització social familiar sense ànim de lucre que té com a objectiu proporcionar suport a persones en situació d’alta vulnerabilitat. Actualment, compta amb 11 serveis en col·laboració amb l’Ajuntament de São Paulo, sent 5 serveis per a persones grans que atenen uns 150 ancians i 6 serveis per a nens i adolescents que atenen 90 interns. També coordina un grup de suport emocional i financer a les famílies dels atesos.

Arbós va visitar el servei d’assistència i acolliment de nens i adolescents ubicat a Vila Mariana, São Paulo, així com un dels centres de llarga permanència de persones de la tercera edat sense recursos. En tots dos va poder comprovar l’extraordinària tasca duta a terme per l’Institut Novos Horizontes.

Per a més informació, podeu visitar el vostre lloc web (en portuguès): https://www.institutonovoshorizontes.org.br/