La CCBC celebra un dinar amb Antoni Cañete, President de PIMEC

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 28 abril 2022 / Sense comentaris

El 27 d’abril passat, la CCBC va reprendre la seva agenda de dinars amb personalitats de l’àmbit empresarial. En aquesta ocasió, vàrem comptar amb la presència d’Antoni Cañete, president de PIMEC, la patronal de les petites i mitjanes empreses de Catalunya, que va compartir amb una nodrida representació de socis i amics de la CCBC les principals accions realitzades per PIMEC en defensa de les empreses al nostre país, en un context d’especial dificultat, i la seva inestimable visió del funcionament actual de l’economia espanyola i de les millores que cal fer

El president de PIMEC va ser rebut per Javier Mirallas, president de la CCBC, i per Francesc Arbós, el director executiu, en una trobada que va comptar també amb la presència del nou Conseller Comercial del Brasil a Espanya, Flavio Bettarello. En acabar la intervenció del convidat especial, que va ser molt celebrada, els assistents van poder formular les preguntes.

El dinar es va celebrar a l’Hotel Grand Marina de Barcelona, ​​soci de la CCBC.