Trobades de la CCBC amb el nou Ambaixador de Brasil a Espanya, Orlando Leite

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 28 abril 2022 / Sense comentaris

La Cambra de Comerç Brasil-Catalunya (CCBC) va organitzar el 25 d’abril passat dues trobades entre el nou Ambaixador del Brasil a Espanya, Orlando Leite Ribeiro, i diversos empresaris i directius pertanyents a la CCBC.

La primera reunió va tenir lloc a la seu de Roca Junyent, on la delegació va ser rebuda per Santi Pagès Carballeda, soci de la firma i director del Latam Desk, i va comptar amb la presència del Cònsol General del Brasil a Barcelona, ​​Clemente Soares, el Conseller Comercial de l’Ambaixada del Brasil a Espanya, Flavio Bettarello, el president de la CCBC, Javier Mirallas, el director de la CCBC, Francesc Arbós, el director de la Cambra de Comerç Brasil-Espanya, Antonio del Corro, i representants d’empreses tan destacades com Simon, Cirsa, Roca Sanitari, B2 International Consulting, MEC Malls, Toda Nel-lo i FHIOS.

A la segona reunió, celebrada a la seu de la CCBC, van participar també els vicepresidents de la CCBC, Andrea Martinelli i Ricard Frigola, així com altres membres de la Junta Directiva, representant Taurus i Art Cotton. A les dues reunions, l’Ambaixador va mostrar el seu suport a les empreses catalanes amb interessos al Brasil i aquestes van compartir les seves experiències i preocupacions amb l’objectiu d’enfortir la relació entre el Brasil i Catalunya.