La CCBC visita la seu de CMR Group

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 16 Maig 2022 / Sense comentaris

El 10 de maig passat, la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya va organitzar una visita exclusiva a la seu central de CMR Group, al Prat de Llobregat. La visita els va permetre conèixer el sistema d’emmagatzematge, empaquetat i distribució dels productes hortofructícoles que són el senyal de la identitat de l’empresa, així com el sistema de gestió intel·ligent de l’edifici, que permet controlar amb eficiència tots els processos de gestió de la mercaderia i autoabastir-se de gran part de l’energia que necessita per funcionar.

A l’inici de la visita, el CEO de CMR Group, Carles Martí, acompanyat del seu equip gestor, va compartir amb els presents la trajectòria d’aquesta empresa familiar des de la seva fundació el 1879 fins a l’actualitat. Aquesta exposició va mostrar l’enorme treball realitzat per la família fundadora, que ha convertit un petit negoci agrícola en una empresa multinacional d’importació, exportació i distribució de productes hortofructícoles a l’engròs amb filials comercials a Espanya, França, els Països Baixos i el Marroc i productiva a Brasil.

Després de realitzar la visita, els assistents van tenir oportunitat de degustar una selección de productes de gran qualitat, així com conèixer més detalls sobre un nou projecte de CMR group: l’elaboració i la comercialització de gelats.