La CCBC celebra un webinar sobre oportunitats de negoci a Pernambuco i Recife

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 16 Maig 2022 / Sense comentaris

El 5 de maig passat, la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya va organitzar un webinar per parlar d’oportunitats de negoci a l’estat de Pernambuco i a la seva capital, Recife. L’estat és la segona economia més gran del Nord-est brasiler, representant el 2,7% del PIB del Brasil i l’1,6% de les seves exportacions, i es destaca en sectors com l’agroindústria, el turisme, la construcció, l’automoció i la indústria petroquímica. A més, hi ha grans oportunitats en el desenvolupament i la gestió de grans infraestructures públiques. Recife, amb 1,6 milions d’habitants, representa el 28% de l’economia pernambucana i n’és el principal centre econòmic.
El seminari, que va comptar amb la participació de Rafael Dubeux, secretari de desenvolupament econòmic, ciència, tecnologia i innovació de Recife, i Roberto Abreu, president de l’Agència de Desenvolupament Econòmic de Pernambuco, va oferir una panoràmica actual de l’economia pernambucana i recifenc, una visió de les principals oportunitats de negoci existents i una relació dels projectes d’infraestructura pública principals. Per acabar la sessió, els assistents van tenir l’oportunitat d’aclarir els dubtes en un diàleg amb els ponents.

Fes clic aquí per accedir al contingut d’aquest seminari