La CCBC celebra els èxits obtinguts el 2021 a la seva assemblea de socis

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 04 juliol 2022 / Sense comentaris

Dimarts 21 de juny de 2022, la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya va celebrar la seva Assemblea General de socis a l’auditori de la Torre Mapfre. La reunió va ser presidida pel nostre president d´honor, l´Ambaixador Clemente Soares, Cònsol General del Brasil a Barcelona, ​​i va comptar amb l´assistència d´una àmplia representació de socis de la CCBC.

En primer lloc, el president de la CCBC, Javier Mirallas, va donar la benvinguda als assistents ressaltant la importància de recuperar esdeveniments presencials i fomentar la connexió entre els associats. Així mateix, va destacar el salt de qualitat que ha experimentat la CCBC els últims mesos amb l’organització d’esdeveniments d’èxit com la missió empresarial al Brasil o la conferència amb el ministre de ciència, tecnologia i innovacions de Brasil, Marcos Pontes.

Van participar a la taula de benvinguda el nostre director, Francisco Arbós, el director territorial de Mapfre a Barcelona, ​​Javier Solís, i l’Ambaixador Clemente Soares, que alhora va reafirmar el suport del consolat a les iniciatives de la CCBC i la voluntat que tingui cada cop més socis i promogui l’interès pel Brasil. A continuació, vàrem comptar amb la intervenció especial de Rafael Bauer de Lima, director general comercial de Mapfre al Brasil, que ens va oferir una panoràmica de la situació del mercat brasiler amb vista a les properes eleccions generals.

Durant la reunió, el nostre director va presentar un balanç de les activitats realitzades el 2021, un any de complexitat especial en què hem donat el millor de nosaltres per mantenir viva la flama d’aquesta càmera. Va destacar les 8 noves incorporacions que han permès tancar el 2021 amb 186 socis, i la represa dels esdeveniments presencials, com el dinar de lliurament de premis CCBC, la trobada amb la Consellera d’Acció Exterior de la Generalitat de Catalunya o el seminari sobre ciutats intel·ligents en col·laboració amb el Front Nacional de Prefeits. Així mateix, va destacar la tasca de lobby realitzada amb les administracions brasileres, que s’ha intensificat els darrers anys a causa de l’increment de rellevància de la nostra organització, i la continuïtat dels diversos webinars que han servit per connectar el Brasil i Catalunya. També va detallar el pla d’accions previstes per al 2022.

Finalment, es van presentar els comptes del 2021, que van donar un resultat positiu sense amortitzacions (EBITDA) de 6.185,29 euros, i es va presentar el pressupost per al 2022, que va ser aprovat per unanimitat.

En finalitzar l´Assemblea, els assistents van poder gaudir d´una copa de cava de networking per compartir experiències i d´una visita exclusiva guiada a les exposicions que ofereix actualment el Museu KBr, gestionat per la Fundació Mapfre i tot un referent en l´àmbit de la fotografia.

Accedeix a la presentació fent clic aquí.