La CCBC organitza un webinar sobre el sector turístic brasiler

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 07 juliol 2022 / Sense comentaris

El 5 de juliol passat, la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya va organitzar un webinar per oferir una panoràmica del sector turístic brasiler, amb l’objectiu de destacar les enormes oportunitats que ofereix aquest sector per a inversors interessats a millorar l’oferta turística al país, empresaris amb solucions ajustades a la demanda del mercat i organitzacions que vulguin atraure el turista brasiler.

El Brasil és un país ple d’atractius, amb algunes de les principals meravelles del món natural, com són l’Amazònia, les cascades de l’Iguazú, el Gran Pantanal, el Parc Nacional dels Lençóis Maranhenses o la Costa Verda. A més, ciutats com Rio de Janeiro o Salvador de Bahia romanen a l’imaginari del turista internacional com a destinacions mítiques. Finalment, la posició que ocupa Brasil entre les economies de la regió fa de São Paulo una destinació de negocis de primer nivell mundial. Tot plegat suposa una oportunitat per a aquells inversors interessats a aportar allò que el país necessita – en especial, infraestructura i coneixement – ​​per convertir-se en una de les principals destinacions del món, a l’alçada dels actius que ofereix.

 

D’altra banda, la situació geopolítica mundial està obligant les principals destinacions turístiques, com Espanya, a cercar mercats d’origen capaços de suplir la desaparició del turisme rus i asiàtic. En aquest seminari, hem desvetllat els arguments pels quals el turista brasiler és una de les millors cartes per aconseguir-ho, tenint en compte el seu perfil i les connexions de transport existents.

Per parlar-ne, comptem amb la participació de dos experts de primer nivell, com són Guilherme Alcorta, CEO de Panrotas, el grup de comunicació líder en l’àmbit del sector turístic brasiler, i Joan Romero, qui va ser director de l’Agència Catalana de Turisme per a Amèrica Llatina entre 2014 i 2020, residint a São Paulo. Tots dos van dialogar amb Francesc Arbós, director executiu de la CCBC. Per finalitzar la sessió, els assistents van tenir l’oportunitat d’aclarir els dubtes en un diàleg amb els ponents.

Fes clic aquí per accedir al contingut d’aquest seminari.