La CCBC celebra el seu tradicional sopar d’estiu a l’Hotel Arrey

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 12 juliol 2022 / Sense comentaris

El 7 de juliol passat, la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya (CCBC) va celebrar el seu tradicional sopar d’estiu, comptant amb una important participació de socis. L’esdeveniment, que va estar presidit per l’Ambaixador Clemente Baena Soares, Cònsol General del Brasil a Barcelona, ​​va ser realitzat a l’Hotel Arrey d’Alella, un entorn magnífic i molt adequat per celebrar l’arribada de l’estiu a l’aire lliure, a una casa, Can Balcells, que va ser seu de les Caves Signat i que ha estat reformada i reconvertida a hotel per la propietat. Va rebre els convidats com a amfitrió el soci Manuel Arrey.

El sopar va tenir el seu inici als jardins de l’hotel, on els participants van tastar copes de cava i un pica-pica de benvinguda i van tenir oportunitat de saludar-se personalment. Tot seguit, Francesc Arbòs, director executiu de la CCBC, i Javier Mirallas, president, van donar la benvinguda als presents. A continuació, l’Ambaixador Clement Baena Soares va prendre la paraula per saludar els convidats i felicitar la CCBC per la seva feina. Finalment, els presents van poder gaudir d’un esplèndid sopar amenitzat amb música brasilera, cortesia de Spai Carioca i el duet musical Mistura de Mares.