Una delegació de socis de la CCBC visita el DFactory Barcelona

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 08 setembre 2022 / Sense comentaris

El dimecres 13 de juliol, una nombrosa delegació de socis de la CCBC va realitzar una visita exclusiva al DFactory Barcelona, ​​una iniciativa liderada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona que té com a objectiu el foment i el desenvolupament de la indústria 4.0, potenciant un ecosistema d’atracció de talent, tecnologia i inversions en un espai únic que convertirà Barcelona en un punt de referència en la innovació i l’economia digital.

El projecte, que ocuparà una superfície total de prop de 100.000 m2, compta amb una inversió inicial de 25 milions d’euros a la primera d’un total de dues fases, que pujaran a 100 milions d’euros un cop estigui acabat. DFactory Barcelona reunirà les tecnologies pròpies de la indústria 4.0 i les connectarà amb els elements biològics propis de la circularitat de l’entorn.

El delegat especial de l’estat per al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, ​​Pere Navarro, va fer una extensa presentació del projecte a l’inici de la visita, i va actuar com a guia d’excepció. Els socis van tenir oportunitat de visitar les instal·lacions i els serveis oferts a les empreses allotjades al Dfactory Barcelona, ​​així com explorar alguns dels projectes d’innovació que s’estan desenvolupant en aquests moments, en àrees com la robòtica, la impressió 3D i la intel·ligència artificial.