Damià Calvet, president del Port de Barcelona, protagonista del darrer dinar empresarial de la CCBC

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 13 octubre 2022 / Sense comentaris

El 27 de setembre passat, la CCBC va tenir el plaer de comptar amb la presència de Damià Calvet, President del Port de Barcelona, com a convidat especial en un dinar empresarial amb socis de la nostra cambra.

Durant la trobada, Calvet va desgranar les línies mestres del seu programa de gestió al capdavant d’un port que ha experimentat un fort creixement en els darrers anys. Així mateix, va revelar els seus projectes de futur i va destacar la importància que té impulsar iniciatives publicoprivades amb l’objectiu de intensificar lactivitat econòmica i la internacionalització de les empreses de Catalunya. Finalment, va remarcar el seu compromís amb la nostra organització i la participació del Port de Barcelona a la propera missió comercial de la CCBC, que portarà a les empreses a Mines Gerais i Pernambuco i tindrà lloc entre el 24 i el 28 d’abril del 2023.

Prèviament al dinar, els participants van tenir oportunitat de fer una visita de protocol al port a l’embarcació que el Port de Barcelona té destinada a aquest efecte.