La missió de la CCBC 2023, a Mines Gerais i Pernambuco

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 29 novembre 2022 / Sense comentaris

La Cambra de Comerç Brasil-Catalunya ha presentat recentment la seva propera missió comercial al Brasil. 

El programa de la missió comercial, que inclou visites a les capitals dels estats de Minas Gerais i Pernambuco, i se compta amb el suport d’ACCIÓ i del Consolat General del Brasil a Barcelona.

Amb 215 milions d’habitants i un PIB de $1,6 bilions el 2021, Brasil és la sisena economia del món en població i la dotzena en riquesa. Va tancar el 2021 amb un creixement econòmic del 4,6%, registrant el superàvit més gran de la seva sèrie històrica. Per al 2022, el govern brasiler preveu un creixement del 2,7%. En els darrers anys, el Brasil ha impulsat reformes importants i ha fomentat l’atracció d’inversió estrangera a través d’importants mesures econòmiques, com ara un programa de privatitzacions i concessions que ha donat un gran resultat. A més, la presència global del país ha augmentat gràcies a l’impuls de l’activitat comercial, la reforma de l’estructura aranzelària nacional i la signatura d’acords comercials.

La missió té com a principal objectiu facilitar a les empreses participants la identificació d’oportunitats de negoci a dues de les regions que més estan creixent al país i que compten amb inversió espanyola: Minas Gerais, un estat ple d’oportunitats i que atresora importants inversions espanyoles , i Pernambuco, la segona major economia del nord-est brasiler i en constant creixement.

A Minas Gerais, el programa inclourà una trobada amb empreses pertanyents a la patronal més gran de l’estat, reunions amb el govern de l’estat i de Belo Horizonte, la capital. També inclourà una visita a la fàbrica de Simon, cas d’èxit d’empresa espanyola instal·lada a l’estat. A més, cada empresa podrà optar per una agenda pròpia de reunions amb socis potencials, clients i proveïdors.

El programa de Pernambuco s’obrirà amb una trobada amb empreses locals que integren la patronal més gran de l’estat i alts representants del govern de Pernambuco, que permetrà a les empreses participants presentar els seus productes i serveis i conèixer socis potencials. També es visitaran el port de Suape, el port públic més gran del nord-est. Finalment, les empreses també podran optar a Pernambuco per una agenda pròpia de reunions.

Escriu-nos a eventos@cambra-brasilcatalunya.com per rebre més informació.