Albert Castellanos protagonitza el sopar de Nadal de la CCBC

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 19 desembre 2022 / Sense comentaris

El 29 de novembre passat, la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya (CCBC) va tenir l’honor de celebrar el seu tradicional sopar de Nadal, comptant amb una important participació de socis. L´esdeveniment va ser realitzat a la Sala Marítima de l´Hotel Grand Marina de Barcelona, pertanyent al nostre soci Grupo Hotusa.

La celebració va ser una oportunitat per celebrar l’arribada de les festes i reforçar els vincles fraternals que fonamenten aquesta cambra. En aquesta ocasió, vàrem comptar amb la presència d’Albert Castellanos, secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya i conseller delegat d’ACCIÓ, que va intervenir a l’inici del sopar per explicar als assistents les línies mestres del programa d’impuls al desenvolupament empresarial i de foment de la competitivitat, així com les accions que s’estan duent a terme per projectar les empreses de Catalunya al món. Van donar la benvinguda als assistents el director executiu de la CCBC, Francisco Arbós, el president de la CCBC, Javier Mirallas, i el Cònsol General del Brasil a Barcelona, Ambaixador Clemente Baena Soares, que va destacar la tasca de la CCBC i la cooperació actual entre el Brasil i Catalunya.

Durant el sopar, els convidats van tenir el plaer de gaudir d´una mostra de dansa brasilera a càrrec de Spai Carioca, associació dedicada al foment de la samba tradicional.