Minas Gerais, un estat ple d’oportunitats de negoci i destí de la nostra propera missió comercial

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 19 desembre 2022 / Sense comentaris

El passat 23 de novembre, la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya va celebrar una sessió virtual per presentar les diferents oportunitats de negoci que ofereix l’estat de Minas Gerais, una de les destinacions de la nostra propera missió comercial al Brasil, que se celebrarà a les ciutats de Belo Horizonte (Minas Gerais) i Recife (Pernambuco). A la sessió van el Sr. Frederico Amaral i Silva i el Sr. Marcello Faria, de la Sotssecretaria de Promoció d’Inversions i Cadenes Productives de SEDE/MG, així com el Sr. Carlos Augusto Silva Romualdo, gerent de Comunicació Social i Institucional, i la Sra. Barbara Botega, assessora estratègica d’economia del turisme d’Invest Minas, els qui van oferir una panoràmica de l’economia mineira i els principals projectes que s’estan desenvolupant en diversos sectors d’oportunitat. A més, el director de l’oficina d’Acció a São Paulo, Josep Buades, va presentar la situació actual de l’economia del Brasil, una vegada fetes les eleccions presidencials.

Mines Gerais representa un dels estats més importants de Brasil. És el 4t major estat de Brasil en superfície i el 2n en població. A més, la seva economia representa el 10,2% del PIB nacional, amb un creixement acumulat el 2022 del 4,1%, per sobre de la mitjana del país. L’agricultura i la ramaderia són els sectors que han impulsat aquest creixement, especialment el cultiu de soja, cafè i canya de sucre. També hi han contribuït la mineria de ferro i el turisme. La seva capital, Belo Horizonte, compta amb 2,5 milions d’habitants i un PIB que la situa entre les quatre capitals més grans del Brasil.

Fes clic aquí per accedir al contingut d’aquest seminari