Visita del CCBC a la depuradora d’AGBAR: visita exclusiva a la depuradora d’Agbar a Sant Joan Despí

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 28 febrer 2023 / Sense comentaris

La Cambra de Comerç Brasil-Catalunya va organitzar el passat 8 de febrer una visita exclusiva a la depuradora d’aigua AGBAR de Sant Joan Despí, on es va poder conèixer la depuradora i cadascun dels processos necessaris realitzats per al tractament i depuració. d’aigua a la comarca. Durant la visita també es va fer la presentació de la informació tècnica i històrica del lloc.

Des de la seva creació l’any 1955 fins a l’actualitat, ETAP de Sant Joan Despí s’ha convertit en una de les depuradores tecnològicament més avançades d’Europa. En ella conviuen processos tradicionals com el pretractament, clarificació i desinfecció final de l’aigua; amb altres processos d’última generació, com ara el tractament d’aigües amb ozó i carbó actiu, osmosi inversa i reutilització de residus.

Amb aquesta iniciativa, CCBC fa possible un esdeveniment per conèixer amb més profunditat les activitats dels socis i ampliar el networking.