Reunió amb la comissió brasilera de visita a Barcelona per presentar el projecte HIDS-International Hub for Sustainable Development

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 23 Maig 2023 / Sense comentaris

La setmana passada vam acompanyar la comissió brasilera que va visitar Barcelona per presentar el projecte HIDS-International Hub per al Desenvolupament Sostenible, promovent l’intercanvi bilateral entre Brasil i Catalunya, identificant oportunitats i connexions locals per al desenvolupament de bones pràctiques i desenvolupament sostenible a la ciutat de Campinas.

Amb una agenda intensa, dilluns (15/5) va començar amb una reunió a la Universitat de Barcelona on ens va rebre el degà, Sr. Joan Guàrdia Olmos i vicerectores Sra. Mercè Segarra i el Sr. Raul Ramos. Posteriorment visita al Parc Científic de Barcelona on vam estar amb la CEO María Terrades Palomar i StartUB! Universitat de Barcelona amb el seu director general Claudio Cruz Cázares i Matheus Provinciali gerent d’innovació.

El dimarts (16/5) també vam participar en trobades a l’Edifici MediaTIC, 22 de Barcelona i no ens podia faltar ACCIÓ amb les ponències de Joan Romero i Circumns, Alberto Pezzi i Paula Mèlich Bonet.

Finalment, dimecres (17/5) una jornada a La Salle Technova Barcelona rebuda per Josep M. Santos Fernández, Josep M. Pique, Víctor Alves, Nina Hoffman i Carina Rapetti seguit d’un dinar de confraternització i intercanvi de visions i valors .

Aprofitem per felicitar l’alcalde de Campinas Dario Saadi i els degans de la Universitat Estatal de Campinas Sr. Antonio José de Almeida Meirelles i la Pontifícia Universitat Catòlica de Campinas Sr. Germano Rigacci, Sr. Eduardo Gurgel do Amaral Director del Parc Científic Unicamp, Sra. Caroline Baracat, Sra. Adriana Flosi, Sr. Aurilio Sergio C. Caiado CP3P-F, Sr. Osvaldir Taranto, Sra. Mariana Zanatta Inglez, Sra. Ana Frattini, Sra. Diane Moraes i el Sr. Carlos Olsen per impulsar aquesta fantàstica proposta d’innovació i tecnologia a la ciutat de Campinas.

En aquestes sessions han participat el president de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya, Javier Mirallas, i la seva directora executiva, Vivian Feher.

A la foto, el nostre president Javier Mirallas rebent l’escut de la ciutat de Campinas de mans de l’alcalde Dário Saadi.